Vicevært

Vicevaert fejning

Jeres nye vicevært

Mangler I en fast vicevært eller skal jeres vicevært på ferie, og I derfor har brug for en afløser? Så hjælper Aamann & Wulff gerne med opgaven. Vores medarbejdere har en bred viden og hænderne skruet rigtigt på, så de kan varetage den daglige vedligeholdelse af ejendommen og hjælpe jer beboere med de opgaver, som I har brug for at få løst. Som vicevært varetager vi blandt andet træffetid, kontakt til ejendommens håndværkere og mindre håndværksmæssige opgaver afhængigt af, hvad I har behov for.

Skræddersyet efter jeres behov

Når en aftale om en viceværtsordning skal laves, bliver der taget hensyn til jeres ejendom og de konkrete behov, I har. Derfor er alle aftaler skræddersyet og passer præcis til jer og jeres ejendom, så I ikke skal betale for noget, som I ikke har brug for. Ud over den daglige vedligeholdelse kan vi også stå for snerydning, havearbejde, trappevask og fjernelse af storskrald, og vi er altid fleksible og klar til at hjælpe med ekstra opgaver, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os og hør mere

Tillid og god kemi er vigtigt, når man skal vælge en vicevært. Derfor er I velkomne til at kontakte os og høre mere om os, og hvordan vi kan hjælpe jer. Alle vores medarbejdere taler dansk og har en ren straffeattest. Vi har stor erfaring som vicevært fra andelsboligforeninger og ejerforeninger og arbejder i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Tårnby, Kastrup, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg. Kontakt os via kontaktformularen eller ring på telefon 72 17 07 17 og få et tilbud på en viceværtsordning.