Snerydning

Snerydning og saltning

Vi rydder sneen for jer

Når sneen er faldet, er det vigtigt at få den væk fra stier, fortove og parkeringspladser og få saltet vejene, så ingen kommer til skade. Hos Aamann & Wulff tilbyder vi at stå for al snerydning og saltning i glatføresæsonen, som løber fra den 1. november til den 1. april. Dermed er ejendommens arealer altid sikre at færdes på i vinterhalvåret. Vi rydder sne for boligselskaber, andelsboligforeninger, boligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og institutioner, og da arealerne er både store og små, har vi et bredt udvalg af udstyr til snerydning, som kan klare alle typer af opgaver.

Altid opdateret med vejret

I vintersæsonen modtager vi døgnet rundt beskeder om vejret fra vores vejrmeldingstjeneste om risiko for glatføre og nedbør, så vi altid er klar til at rykke ud for at udføre snerydning. Beskederne udsendes for de enkelte postnumre, så I altid kan være sikre på, at vi varetager snerydning og glatførebekæmpelse, når der er behov for det hos jer. I modtager en e-mail efter hvert besøg, når vi er færdige med snerydningen og har saltet. Det giver jer mulighed for selv at følge med i, hvilke aktiviteter vi har udført i forbindelse med snerydning og saltning.

Kontakt os og hør mere

I er velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde. I kan enten bruge kontaktformularen her på siden eller ringe til os på telefon 72 17 07 17. Vi ligger i Kastrup og rydder sne for kunder i det område samt i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg.