Snerydning og korrekt saltning

Snerydning og saltning

Kalenderen viser november, og det er derfor blot et spørgsmål om tid, før sne og frost sætter ind.

Aamann & Wulff hjælper virksomheder og boligforeninger med snerydning og saltning. Vi sørger dermed for, at fortove og havestier er sikre at færdes på hele vinteren.

Det er ikke kun på grund af kulden, at det er en god idé at overlade snerydningen til professionelle:

”Det er vigtigt, at der ikke kommer salt på beton, for vejsalt nedbryder beton og skader fliser. Hos Aamann & Wulff bruger vi derfor urea som tømiddel på beton. Urea anvendes også som gødning i landbruget og er velegnet til at tø is og sne op på beton, fliser og belægning. Og så er det fx også mere skånsomt for hundepoter,” forklarer Brian Wulff, indehaver af Aamann & Wulff og fortsætter:

”I det hele taget er det vigtigt, at man passer på med at overforbruge salt til snerydning. Nogle kommuner ønsker fx, at vi blander urea med grus for at skåne deres fortov. Grus lægger sig som et skridtsikkert lag oven på isen og har den fordel, at det er uskadeligt for miljøet, planter og belægning.”

Aamann & Wulff er eksperter i snerydning og saltning. Vi kender til de forskellige tømidler og kan beregne den dosering, der sikrer det bedste resultat – både når det gælder sikkerhed og hensyn til underlaget.

Snerydning og saltning af fortov efter behov
Når I har en aftale om snerydning og saltning med Aamann & Wulff, så behøver I ikke selv holde styr på vejret.

Vi modtager døgnet rundt beskeder om vejret med glatføreprognoser for de postnumre, som vi udfører snerydning og saltning for. Det betyder, at vi hurtigt har overblik over, hvor der er behov for at skovle sne og salte. Vi kan derfor rykke hurtigt ud for at foretage snerydning og saltning, når der er behov for det.

”Hos os er service og kommunikation i højsædet. Det er vigtigt for os, at vores kunder har mulighed for at følge med i, hvilke aktiviteter vi har udført. Derfor modtager vores kunder også altid en e-mail efter hvert besøg. På den måde får vores kunder besked, når vi er har været forbi for at rydde sne og salte,” siger Kenneth Aamann, indehaver af Aamann & Wulff.

Kontakt os, hvis du ønsker at indgå en aftale med Aamann & Wulff om snerydning. Du kan også læse mere om vores snerydning.

Regler for snerydning
Det er vigtigt at være opmærksom på, at der gælder særlige regler for snerydning i byer. Hvis ejendommen eller virksomheden ligger ud til en offentlig vej, har man nemlig pligt til at rydde for sne og gruse eller salte på de arealer, hvor der er gående. Det gælder fortove, stier og trapper.

Det kan derfor betale sig at overlade snerydningen til Aamann & Wulff. Vi kender til de gældende regler for snerydning, så I undgår at bekymre jer om uheld, der i værste tilfælde kan medføre, at I skal betale erstatning.