Senior i et ungt firma giver den en skalle

Seniormedarbejder varetager ejendomsservice og havearbejde

Alder er ingen hindring for at blive en del af teamet hos Aaman & Wulff. De seneste fem måneder har Joe Tørnes været ansat som seniormedarbejder.

Han er 62 år gammel og har en fortid som trykker. Joe er vant til at færdes ude og nyder sit arbejde, uanset om det er koldt, varmt, regn- eller snevejr.

Ekspertise findes i alle aldre og Joe har på kort tid fået stor erfaring med at udføre håndværkerrengøring på byggepladser. Efter et stykke tid blev han sendt ud til en ejendom for at vikariere for en vicevært, der havde brækket foden. Det blev starten til, at han i dag primært varetager ejendomsservice, hvor han bl.a. er ansvarlig for græsslåning, at klippe hæk og oprydning i rum med storskrald.

”Vi synes, det er sejt, at en mand i Joes alder foretager et brancheskift og nu varetager et mere fysisk hårdt arbejde. Vi har stor gavn af at have en erfaren mand på holdet. Joe er yderst pligtopfyldende, og vi ved, at vi altid kan regne med ham,” siger Brian Wulff.

Ung virksomhed og yngre kollegaer
Aamann & Wulff har eksisteret siden 2013, og de fleste ansatte er i alderen 25-40 år. Det er derfor på flere måder en ung virksomhed, som Joe har fået foden indenfor.

”Det er helt fint med mig at være alderspræsident. Jeg er den type, der har det sådan, at et arbejde skal udføres på bedste vis uanset alder,” siger Joe og tilføjer:

”Jeg er ikke bange for at kaste mig ud i noget nyt. Min primære erfaring med ejendomsservice har jeg, fordi jeg har været boligejer i 30 år, og så har jeg lavet naturlegepladser.”

Vi søger løbende nye medarbejdere, så hvis du er interesseret i at blive en del af Aamann & Wulff, kan du holde øje her.