Tæpperens

tæpperens i københavn og kastrup

Ikke nok med støvsugning

De fleste virksomheder har gulvtæpper på arealer, hvor mange mennesker går og opholder sig, fordi det er slidstærkt og ofte giver en bedre akustik. Det betyder selvfølgelig også, at der kommer store mængder støv, bakterier og skidt på gulvtæpperne, og derfor er den daglige rengøring og støvsugning vigtig. Det er dog ikke nok at støvsuge for at holde gulvtæppet helt rent. Det skal have en grunding omgang tæpperens, og det kan Aamann & Wulff hjælpe med.

Få gulvtæppet helt rent

Bliver gulvtæppet ikke gjort ordentligt rent med tæpperens med jævne mellemrum, kan det skabe et dårligt indeklima. Støv og bakterier, som bliver siddende i gulvtæppet, er nemlig med til at skabe dårlig luft, og når det bliver fugtigt i vejret, kan de våde sko også få tæppet til at lugte. Med en fast aftale hos os, sørger vi for, at gulvtæpperne regelmæssigt bliver renset, og ud over at I får et godt indeklima, slipper I med også for at holde styr på, hvornår tæppet sidst blev renset. Det står vi for, og vi garanterer at overholde alle aftaler.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med tæpperens af gulvtæpper, så skriv til os via kontaktformularen her på siden. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, uanset om det er en fast aftale, du ønsker eller blot har brug for os en enkelt gang, for eksempel hvis der er spildt på tæppet. Vi er beliggende i Kastrup, hvorfra vi hjælper kunder i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg.