Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring på byggepladser

Rengøring efter håndværkerbesøg

Har I haft håndværkere gående enten ude eller inde, så kan det ikke undgås, at de efterlader støv, snavs og affald i større eller mindre mængder. Aamann & Wulff tilbyder håndværkerrengøring og står klar til at rykke ind, når håndværkerne er færdige med deres arbejde, så du hurtigt kan bruge lokalerne eller udeområderne igen. Vi er grundige, effektive og kvalitetsbevidste, så du er sikker på, at lokalerne skinner, når vi er færdige. Vores medarbejdere udfører også håndværkerrengøring på byggepladser, hvor vi har faste medarbejdere gående. Her hjælper vi med alt fra oprydning og rengøring til alment håndværk både under og efter byggeriet.

Skånsom mod miljøet

Hos Aamann & Wulff går vi op i, at de produkter, vi benytter, er miljøvenlige og ikke skader hverken vores medarbejdere eller dem, som er i lokalerne, når vi har gjort rent. Derfor anvender vi svanemærkede produkter. Ud over at vælge miljøvenlige produkter doseres rengøringsmidlet, så der kun bruges den nødvendige mængde rengøringsmidler, når vi gør rent. Det gør det mere skånsom for vores medarbejdere at gøre rent, og samtidig er det også bedre for miljøet.

Kontakt os for et tilbud

Det er hovedsagligt virksomheder, institutioner og boligforeninger, som vi løser opgaver for, og står I over for en ombygning, tilbygning eller nybyg og har brug for håndværkerrengøring, er I velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det kan gøres via kontaktformularen her på siden eller på telefon 72 17 07 17. Vi er beliggende i Kastrup og dækker det område samt Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Tårnby, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg.