Erhvervsrengøring

Gør rent og få et godt indeklima i din virksomhed

Et godt indeklima er vigtigt i en virksomhed, og her spiller rengøringen en stor rolle. Den er nemlig afgørende for, at der er en god luft i lokalet. Det er ofte støv, som er med til at skabe den dårlige luft, som gør, at medarbejderne bliver trætte, får hovedpine og koncentrationsbesvær. Ved at gøre grundigt rent fjerner man støv i luften, og der kommer et bedre indeklima. Derfor vælger mange også Aamann & Wulff til at stå for deres erhvervsrengøring. Kunderne er virksomheder inden for en lang række forskellige brancher som blandt andet forsikrings-, IT- og reklamebranchen, ligesom vi også varetager rengøring i institutioner.

Miljøvenlige produkter til erhvervsrengøring

Det er vigtigt for os, at alle trives, når vi har gjort rent. Derfor anvender vi udelukkende svanemærkede rengøringsartikler. De tager hensyn til miljøet og sundheden for både vores egne medarbejdere og dem, der opholder sig i lokalerne efter rengøring. Ved erhvervsrengøring bruger vi mikrofiberklude, der medfører et minimum forbrug af rengøringsartikler. Vi tilbyder både hovedrengøring til vores faste kunder og til virksomheder, hvor vi ikke er tilknyttet i forvejen. Vi er beliggende i Kastrup, hvor vi har en del kunder, ligesom vi også dækker Amager, Valby, Vanløse, Frederiksberg, Sydhavn, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg

Måtteordning, rengøring af tastatur og meget mere

Som supplement til vores erhvervsrengøring tilbyder vi også en lang række ydelser. Det er blandt andet rengøring af tasteturer og telefoner, levering af håndklæder og viskestykker samt diverse forbrugsvarer, herunder håndsæbe og papirvarer og lignende. Vi har også en måtteordning, hvor måtter i indgangspartier bliver skiftet med faste intervaller. Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os i dag og få et tilbud.