Rengøring

Rengøring til boligforeninger og virksomheder

For at have et godt indeklima er det vigtigt med grundig rengøring, og det kan vi hos Aamann & Wulff hjælpe dig med. Vi tilbyder blandt andet erhvervsrengøring, tæpperens, håndværkerrengøring og flytterengøring, og har du nogle særlige ønsker, kan vi sikkert også opfylde dem. Vi arbejder primært for boligselskaber, andelsboligforeninger, boligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og institutioner og betragter os selv som en stabil samarbejdspartner. Det betyder, at du altid kan stole på de aftaler, vi laver, og at vi er fleksible, så ønsker du at ændre noget ved rengøringen, kan vi straks reagere. Alle medarbejdere taler dansk, og det gør kommunikationen nemmere og bedre.

Svanemærkede rengøringsartikler

Når vi gør rent, tager vi både hensyn til mennesker og miljøet. Derfor bruger vi svanemærkede rengøringsartikler, som er skånsomme over for både medarbejdere og de personer, som skal opholde sig i lokalet efter rengøringen. De svanemærkede rengøringsmidler er også blidere for miljøet, og ved at dosere optimalt og bruge den mindst mulige mængde rengøringsmiddel, som skal til for at gøre helt rent, skåner vi miljøet yderligere. Der bliver aldrig gået på kompromis med resultatet, så du kan være sikker på at få en grundig rengøring hver gang.

Få et tilbud

Har du en rengøringsopgave, som du skal have løst, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et uforpligtende tilbud. Vi har både faste aftaler, men laver også enkelte opgaver for vores kunder. Vi dækker primært Amager, Valby, Vanløse, Frederiksberg og Sydhavn, men løser også opgaver på Vesterbro, Østerbro, Kastrup, Tårnby, Christianshavn, Sundby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg. Brug kontaktformularen her på siden eller ring på telefon 72 17 07 17.