Om os

Aamann & Wulff ApS - Biler

Aamann & Wulff yder ejendomsservice til boligselskaber, andelsboligforeninger, boligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og institutioner på Amager og i Storkøbenhavn.

Vi klarer bl.a. rengøring, trappevask, havearbejde, viceværtservice, vinduespudsning og snerydning.

Vi er også specialister i erhvervsrengøring, fx rengøring af kontorer, og håndværkerrengøring, ligesom vi udfører skadeservice og håndtering af vandskader.

Kenneth Aamann og Brian Wulff ejer og driver Aamann & Wulff. Vi er en samlet stab på 22 ansatte, der alle taler dansk og har ren straffeattest.

Hos Aamann & Wulff har vi altid fokus på kunden, og vi vægter en tæt kontakt med vores kunder højt. God og effektiv kommunikation er en absolut prioritet hos os, og det er vigtigt for os at skabe tryghed hos alle vores kunder. Det sikrer vi bl.a. ved, at det er den samme person, der udfører opgaverne hver gang.

Vores mål er ikke at blive blandt de største, men at være blandt de bedste inden for vores felt. Dette mål forsøger vi at indfri på følgende måder:

  • Vi indgår kun aftaler, hvor vi er sikre på, at vi kan levere et resultat, vores kunder finder tilfredsstillende.
  • Vi påtager os kun opgaver, som vi har de nødvendige kompetencer til at kunne løse tilfredsstillende.
  • Vi holder alle de aftaler, vi indgår – skriftlige såvel som mundtlige.
  • Vi sørger for, at alle ansatte er glade for at møde på arbejde.
  • Vi er en mindre, men fleksibel organisation, hvor alle vores kunder har deres egne faste kontaktpersoner, som er bekendt med alle forhold omkring samarbejdet.