Ny salgs- og driftschef i Aamann & Wulff

Peter Valentin Hougaard er den 4. januar 2016 tiltrådt som ny salgs- og driftschef hos Aamann & Wulff på Amager, der bl.a. tilbyder ejendomsservice, rengøring og vinduespudsning for boligforeninger og virksomheder i Hovedstadsområdet.

Hos Aamann & Wulff får Peter Valentin Hougaard ansvar for at udvide kundekredsen og skal sikre, at servicen fortsat er i højsædet, og at kunderne altid får lidt mere, end de forventer.

”Det er vigtigt for Aamann & Wulff at levere den bedste kvalitet og sikre god kommunikation med både nye og eksisterende kunder. Som salgs- og driftschef bliver jeg også ansvarlig for kvalitetssikring og skal sørge for, at det udførte arbejde lever op til vores høje krav,” siger Peter Valentin Hougaard og tilføjer:

”Min ambition er at bidrage til, at Aamann & Wulff får en større vækst og stadig leverer en god service. Vi skal slå vores navn fast, når det gælder pålidelig rengøring, ejendomsservice og vinduespudsning.”

Peter Valentin Hougaard kender i forvejen de to ejere af Aamann & Wulff gennem branchen og kender værdierne i firmaet og den høje kvalitet og service, som leveres. Ifølge ham var der derfor ingen tvivl om, at det var her, hans fremtid lå.

Han har mange års erfaring med salg og drift inden for ejendomsservice og erhvervsrengøring og kommer senest fra en lignende stilling hos Elite Ren.

Tidligere har Peter Valentin Hougaard bl.a. arbejdet som inspektør hos J.T. Service.

Han har et rigtig godt kendskab til Amager, hvor han har boet i 15 år.

Privat bor han med sin kæreste og to drenge i Farum. Fritiden bruges på løb og friluftsliv – fx teltture til Norge og Sverige med sine børn.

Peter Valentin Hougaard ser frem til at servicere firmaets gode kunder og skabe solide og tillidsfulde relationer til nye kunder.