Kontorrengøring for kvalitetsbevidste advokater

CPH LEX Advokater, der holder til på Ny Vestergade i København K er glade for at få besøg af Aamann & Wulff, der hver aften udfører erhvervsrengøring.

En ny arbejdsdag kan begynde
Erhvervsrengøringen på advokatkontoret indebærer bl.a. kontorrengøring og rengøring af reception, hvor Aamann & Wulff sørger for, at alt i kontormiljøet ser pænt ud til de 20 medarbejdere, hvoraf de 11 er advokater. Det inkluderer oprydning og aftørring af skriveborde, computere og telefoner.

Markant bedre rengøring
Foruden rengøring af skriveborde sørger Aamann & Wulff for at støvsuge arealerne og rengøre toiletter og køkken. Aamann & Wulff tager sig også af affaldshåndtering, heriblandt tømning af skraldespande og bortskafning af kasser, papir og affald.

De ansatte hos CPH LEX Advokater har givet udtryk for, at rengøringen er blevet meget bedre, efter de for et år siden indgik en serviceaftale med Aamann & Wulff.

”Vi kan se, at især toiletter og køkken er blevet markant mere rene end tidligere, hvor vi havde et andet firma til at varetage dette,” siger Marina, der er receptionist hos CPH LEX Advokater og tager sig af serviceaftalen med Aamann & Wulff, og fortsætter:

”Når jeg giver besked til Aamann & Wulff om noget, som vi ønsker, de skal tage hånd om, så bliver tingene gjort med det samme. Jeg skal ikke være nervøs for, om det nu også bliver gjort, og om det bliver gjort ordentligt.”

Erhvervsrengøring og ansatte der tager hånd om det hele
Hos CPH LEX Advokater er de glade for, at deres rengøring bliver varetaget af et mindre firma.

”Det letter kontakten, at vi primært har kontakt til en fast medarbejder, og der bliver taget hånd om tingene med det samme. Det er i virkeligheden det karakteristiske ved Aamann & Wulff – tingene bliver gjort. De tager hånd om det, man beder om på tilfredsstillende vis,” siger Marina og tilføjer:

”Vi har en god dialog med både ejerne af Aamann & Wulff og deres personale. Ved ønsker ud over den sædvanlige rengøring, f.eks. ekstra gulvvask, informerer vi både ejerne og personalet, der udfører rengøringen. Når ejerne af Aamann & Wulff er opmærksomme på de ekstra behov, som vi indimellem har som supplement til deres erhvervsrengøring, så ved de også, når vi ønsker at få udført noget ekstraordinært – og vores serviceaftale kan løbende blive justeret.”

CPH LEX Advokater får også udført vinduespudsning, og Aamann & Wulff varetager derfor nu al deres kontorrengøring.