Håndværkerrengøring der tager initiativ

Oprydning på byggeplads

Entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen bruger Aamann & Wulff som fast samarbejdspartner i forbindelse med håndværkerrengøring og oprydning på landets byggepladser. Aamann & Wulff varetager bl.a. afdækning, afspærring, op- og nedtagning samt reparation af byggehegn, sikkerhedsarbejde, oprydning på byggepladsen og rengøring af skurvogne.

”I byggebranchen har man brug for en samarbejdspartner som Aamann & Wulff, der tager ansvar og  ordentlig hånd om opgaverne. De er effektive, servicemindede, fleksible, overholder aftaler, leverer en god kvalitet og har fornuftige priser. Ingen opgave er for stor eller for lille til, at de kan løse den,” siger Anja Mardov-Egvang, byggeleder i H. Skjøde Knudsen.

Byggelederen i H. Skjøde Knudsen udviser stor tiltro til Aamann & Wulff. Hun er glad for, at personalet selv tager initiativ til at gøre noget ekstra for at sikre de bedst mulige forhold på byggepladsen.

”I en meget travl hverdag betyder det meget, at personalet fra Aamann & Wulff selv tager ansvar og kan håndtere opgaverne, uden at jeg skal forklare alt i detaljer. De tænker selv og er en god og pålidelig samarbejdspartner, som vi naturligt medtager fra byggesag til byggesag og varmt anbefaler til andre,” siger Anja Mardov-Egvang.

Aamann & Wulff varetager håndværkerrengøring på byggepladser både under og efter byggeriet for bl.a. entreprenørvirksomheder