Trappevask

Aftørring af gelænder

Slip for trappevask

I en opgang bliver trapperne flittigt brugt, og beboerne slæber snavs, vand og sjap med ind. Nogle opgange vælger at lave en rengøringsplan og skiftes til at tage sig af trappevasken, men det er nemmere at lade en professionel tage sig af det. Så slipper I også for at diskutere, hvor rent der skal være, og hvilke rengøringsmidler der skal bruges. Med Aamann & Wulff får I en ren trappeopgang – både på for- og bagtrappe. Vi anbefaler desuden at supplere trappevasken med en ekstra grundig rengøring af trapperne en gang om måneden. Her bliver vindueskarme, postkasser og gelændere tørret af og balustre gøres rent. Vi kan også stå for andre rengøringsopgaver som vinduespudsning og rengøring af skakt i opgangen, hvis I ønsker det.

Skånsom rengøring

Trappernes belægning skal vaskes med omtanke, og derfor bruger vi skånsomme rengøringsartikler, der er svanemærkede. Vi bruger også forskelligt gulvrens til de forskellige belægninger for at mindske slidtage. Når vi udfører trappevask, tager vi selvfølgelig højde for, at vintersæsonen er mere hård ved trapperne på grund af sne og salt.

Få et tilbud fra os

Vil I slippe for trappevasken, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. I kan bruge kontaktformularen her på siden. Vi gør rent for både andelsboligforeninger, boligforeninger, institutioner og virksomheder i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Kastrup, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg. Med en stor erfaring inden for branchen, ved vi, hvor vigtigt det er, at kommunikationen er klar, og alle aftaler bliver overholdt, så resultatet altid bliver efter den ønskede standard.