Rengøring af skakt

Undgå dårlig lugt fra affaldsskakt

Der bliver hver dag smidt mange poser affald ned gennem affaldsskakten i opgangen, og det kan give en meget dårlig lugt, hvis skakten ikke bliver gjort rent. Det anbefales, at rengøring af skakten sker årligt, og hos Aamann & Wulff tilbyder vi en fast rengøringsaftale, så I ikke får problemer med en dårlig lugt fra skakten. Samtidig slipper I for at holde styr på, hvornår skakten sidst blev gjort rent. Det sørger vi for, og I kan stole på, at vi overholder aftalen og gør arbejdet grundigt. Har I brug for en enkelt rengøring af skakten, kan vi naturligvis også gøre det.

Rengøring med særlig metode

Når vi gør skakten ren, bruges en sonde, hvorpå der sidder børster. Sonden køres igennem skakten med to roterende dysser, som sprøjter en bakteriedræbende sæbe ud. Det 110 grader varme vand og sæben renser hele røret i skakten. Herefter køres sonden igennem, hvor der sprøjtes en enzymholdig væske ud, så lugten forsvinder, og skakten dufter godt igen. Ud over den indvendige rengøring sørger vi også for, at lågerne til skakten bliver vasket og tørret af, så hele skakten bliver ren og pæn.

Få et tilbud på rengøring

Vi rengør skakte for boligselskaber, ejerforeninger, boligforeninger og andelsboligselskaber i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Kastrup, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg. Har I brug for en rengøring af skakten, så kontakt os via kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud. Vi kan også stå for andet rengøring i opgangen for eksempel trappevask og vinduespudsning, hvis I ønsker det.