Havearbejde

Havearbejde og gartnerservice

Er I på jagt efter en dygtig havemand til at passe gården, haven eller grønne arealer ved en virksomhed, så kan Aamann & Wulff hjælpe. Vi tilbyder vedligeholdelse af have og anlæg, og som en del af vores gartnerservice udfører vi blandt andet græsslåning og beskæring af buske og træer. Vi klipper hæk, luger ukrudt og bede samt fejer gård og udendørsarealer, og har I særlige ønsker, kan vi også levere det. Som supplement til vores egne dygtige medarbejdere, benytter vi nemlig en ekstern anlægsgartner til de opgaver, der måtte kræve hans ekspertise.

Stor maskinpark til alle opgaver

Om det er store eller små haver og grønne områder, som I har brug for at få passet, har vi maskinerne til at klare arbejdet. Vores kunder har forskelligt behov, og det betyder, at vores maskinpark er blevet ret stor, og vi kan derfor klare de fleste opgaver inden for havearbejde. Vores medarbejdere udfører havearbejde for boligselskaber, andelsboligforeninger, boligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og institutioner, der har grønne arealer. Hvad I skal have ordnet, og hvordan I ønsker arbejdet udført, aftaler vi, så I får den have og grønne områder, som I ønsker. I kan stole på, at vi overholder vores aftaler.

Kontakt os

Vi hjælper jer, hvis I har brug for havearbejdet udført i Valby, Vanløse, Frederiksberg, Amager, Sydhavn, Kastrup, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Sundby, Tårnby, Hellerup, Rødovre, Hvidovre og Bispebjerg. I kan kontakte os via kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud på arbejdet. Vi udfører også snerydning i vinterhalvåret, ligesom vi kan stå for mange andre opgaver inden for ejendomsservice.