Ejendomsservice og fast vicevært

Ejendomsservice rengøring af vaskerum

Hos andelsboligforeningen Samoshus på Amager er det Aamann & Wulff, der løser den traditionelle viceværts opgaver og tager sig af trappevask, vedligeholdelse af lys, rengøring af affaldsskakte, fejning og renholdelse af udenoms arealer, pleje af grønne arealer, fejning af kælder og meget mere.

Kender dygtige håndværkere
”Samarbejdet er rigtigt fint, og vi er meget tilfredse med at bruge Aamann & Wulff til serviceopgaver. Desuden har vi også gode erfaringer med at bruge håndværkere, som de henviser til,” siger andelsboligforeningens formand Evita Tosini.

Service og tryghed
”Fordi deres ejendomsservice er god, er det helt naturligt, at de også har overtaget vores viceværtsfunktion. Det betyder, at de sidder her en fast time hver 14. dag i vores fyrrum, hvor beboerne kan købe vaskepoletter og komme forbi med opgaver, som skal løses,” siger Evita Tosini og fortsætter:

”Aamann & Wulff-viceværten samler tingene sammen og tager stilling til, hvad der skal gøres – så tager han kontakten videre til os. Jeg føler mig helt tryg ved, at de varetager den funktion for os.”