Ejendomsservice, hvor tingene følges til dørs

Trappevask for AB Rådhusvænget i københavn

”Vi fik Aamann & Wulff anbefalet af en anden forening, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Aamann & Wulff udfører en upåklagelig ejendomsservice, og vi kan stole på, at vi får udført det arbejde, som vi betaler for,” siger formand Michael Leif Hansen fra A/B Rådhusvænget.

Ejendomsservice for 55 lejligheder
For andelsboligforeningen på Amager står Aamann & Wulff for trappevask, rengøring af vaskeri, pasning af grønne arealer, vinduespudsning, fejning/renholdelse af flisegange, snerydning og saltning. Desuden kan beboerne i de 55 lejligheder ringe til Aamann & Wulff, hvis noget skal løses nu og her, eller hvis der skal tilkaldes håndværkere.

100 procent tillid
”Det er utroligt dejligt for os, at vi kan have 100 procent tillid til, at opgaverne bliver løst. Det er blevet markant lettere for mig, for jeg behøver ikke selv følge tingene til dørs. Det gør Aamann & Wulffs medarbejdere,” siger Michael Leif Hansen. Han tilføjer, at det var en god oplevelse for ejerforeningen at indgå rammeaftalen:

”Aamann & Wulff spurgte til vores behov og brugte deres egne erfaringer, så vi har fået en aftale, som passer perfekt til det behov, vi har i foreningen.”