Byggeprojekter

Twister Tower, Amager strandvej, 28 boliger, i alt 4.500m2.

Twister Tower

Twister består af 28 eksklusive ejerlejligheder i 15 etager samt erhverv i stueetagen, alt 4500 m2 Byggeriet er Ca. 45 m højt og har fået et meget markant og spændende udtryk med tvistede ovale altanskiver hvilket har resulteret i et spændende design. Twister Tower blev bygget færdigt i 2016 på Amager, Twister er bygget op ad amagerstrandpark og området bliver kaldt det lille Manhattan hvilket også afspejler sig i de omkringliggende bygninger, på dette byggeri var vi med til at udføre løbende oprydning under byggeriet i samarbejde Arkitektgruppen A/S, til slut udførte vi vinduespolering / afrens af alle vinduer samt en komplet slutrengøring inden aflevering.

 

Amerika Have, Nordhavn, 121 boliger med p-kælder, i alt 12.500m2.

Amerika Have i Nordhavnen Amerika Have

Amerikahave består af 121 eksklusive ejerlejligheder på 2-5 værelser, så unik en beliggenhed til rådighed, drejer det sig om at udnytte alle miljøets kvaliteter så effektivt som muligt. Derfor er Amerika Have designet og orienteret således, at hver bolig får det maksimale ud af lyset, luften og nærheden til vandet.

Den ultimative udsigt får man i det 13-etagers boligtårn, der samler Amerika Haves fire længer. Man kan se, så langt øjet rækker ind over København og helt over til Sverige, hvis man bor på en af de øvre etager. Aamann & Wulff Aps var med fra starten af byggeriet hvor vi udførte praktiske opgave som isolering af rør til skurvognrengøring mm. og løbende oprydning på byggepladsen, i slut fasen udførte vi slutrengøring samt afrensning og vinduespolering af alle vinduerne, vi udførte opgaverne i samarbejde med 5E-Byg A/S.

 

Holstein Palæ, København, 12 boliger , i alt 2.024m2.

Holstein palæ